Aktuality

Tenisový turnaj novinárov a osobností v Ľuboticiach urobil prvý krok

Aj keď spočiatku to vyzeralo, že tenisový turnaj novinárov a osobností na kurte v Ľuboticiach neurobí ani ten svoj povestný prvý krok, ako každá akcia, ktorá sa rodí, tak nedeľa 15. septembra 2024 prečiarkla tento pesimizmus. A to i napriek vrtochom počasia. Zápasy na betónovom kurte TJ Sokol Ľubotice sa hrali zväčša za veľmi príjemného slnečného počasia!

Pokus o založenie novej tradície v kalendári aktivít Regionálnej organizácie Slovenského syndikátu novinárov v Prešove by nebol úspešný, keby dvojica organizátorov Ivo Kriššák a Ľuboš Kašický nenašla spriaznenú osobu v starostke Ľubotíc Nicole Rubisovej. Nielenže bol kurt pripravený (a zadarmo), ale priniesla účastníkom aj pohostenie v podobe výbornej štrúdle s rôznymi plnkami!

Isteže, dá sa konštatovať, že účasť nebola ohromujúca a  zloženie účastníkov tiež bolo – v porovnaní s účastníkmi na podobných turnajoch vo Svidníku – bez nováčika. Tí, ktorí hrali tam, tak prišli aj sem… Zrejme novinárska obec nie je veľmi na športovanie, alebo jednoducho nemá čas. Škoda, že neprišli hrať ohlásení poslanci, starostka však „sľúbila“, že ich zabezpečí na budúci rok. Tak uvidíme.

Výsledky:

1. Andrej Dudáš (vyhral „finále“ nad I. Kriššákom 6:2), 3. Daniel Dedina (prehral s I. Kriššákom v tie-breaku 6:7), 4. Jozef Jurčišin (vyhral nad 5. Ľ. Kašickým 6:4).

Text a foto: (jj)

 

Víťaz turnaja A. Dudáš prevzal  od starostky N. Rubisovej pekný pohár aj s pamätnou tabuľkou.

Jeden z organizátorov turnaja Ľ. Kašický dekoroval za druhé miesto I. Kriššáka…

… a za tretie miesto D. Dedinu.

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore