Tlačové správy

Dvanásty ročník Veľkého festivalu maskotov sa sťahuje do Areálu Anička

Deti zabaví Zahrajko aj viac ako štyridsať maskotov

V nedeľu 22. septembra 2024 sa uskutoční už dvanásty ročník jedinečného podujatia pod názvom Veľký festival maskotov. Po jedenástich ročníkoch, ktoré sa konali v priestoroch košickej ZOO, sa aktuálny dvanásty ročník presťahoval do Areálu Anička v Košiciach.

Na podujatí sa deti môžu stretnúť s viac ako štyridsiatimi postavičkami, medzi ktorými budú napríklad postavičky z rôznych rozprávok, zvieratká, či maskoti rôznych firiem. Nebudú chýbať napríklad Mimoni, Mickey a Minnie, Anna a Elsa, ale ani Pat a Mat či obľúbený rozprávkový krtko. Deti sa budú môcť s maskotmi fotiť, objať ich a v rámci programu počas spoločného tanca maskotov aj zabaviť.

Súčasťou podujatia, ktoré sa bude konať od 10.00 do 16.00 hod., bude aj pódiový program, v ktorom sa predstaví Zahrajko a Miška Eliška, Ujo Ľubo, Sranda Banda či UsmievAnka. Pre deti budú pripravené aj štyri nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár, tvorivé dielničky, minizoo, hry, súťaže a množstvo atrakcií Areálu Anička.

Podujatie sa koná s finančnou podporou Košického samosprávneho kraja a partnerov: Letisko Košice, Ford Szilcar, Prvá stavebná sporiteľňa, Swan a ďalších.

„Sme veľmi radi, že obľúbené podujatie Veľký festival maskotov oslávi v nedeľu už dvanásty ročník. Deti jednoducho maskotov milujú, radi sa s nimi fotia, túlia sa k nim. Podujatím chceme vyplniť program rodinám s deťmi a dať im možnosť poriadne sa zabaviť. Okrem viac ako štyridsiatich maskotov je pre deti pripravený pódiový program a množstvo sprievodných aktivít, ako aj niekoľko prekvapení Rodiny s deťmi sa určite majú na čo tešiť“ prezradil Róbert Schwarcz z agentúry, ktorá podujatie realizuje.

V prípade záujmu o ďalšie informácie kontaktujte:

Mgr. Róbert Schwarcz, Tramtaria Animation, s.r.o.,  robert.schwarcz@gmail.com, 0907372428

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore